Bolaget skall arrangera event och middagar för privatpersoner och företag. Detta i form av diverse gästspel hos anda restauranger, event för företag och konsulation av kök. Med planering menas inköp av nödvändiga köksredskap, förbrukningsvaror och matvaror samt upplagning och servering för gäster i olika sammanhang.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 89 | 90 | 84 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 | -52 | 66 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 | -52 | 66 |
Årets resultat (tkr) | 1 | -52 | 52 |
Summa tillgångar (tkr) | 62 | 63 | 136 |
Antal anställda |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 89 | 90 | 84 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 | -52 | 66 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 | -52 | 66 |
Årets resultat (tkr) | 1 | -52 | 52 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 62 | 63 | 136 |
Tillgångar (tkr) | 62 | 63 | 136 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 41 | 40 | 92 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 22 | 23 | 44 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 62 | 63 | 136 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 1.1% | -57.8% | 78.6% |
Soliditet | 66.1% | 63.5% | 67.7% |
Kassalikviditet | 281.8% | 273.9% | 309.1% |
Bolaget skall arrangera event och middagar för privatpersoner och företag. Detta i form av diverse gästspel hos anda restauranger, event för företag och konsulation av kök. Med planering menas inköp av nödvändiga köksredskap, förbrukningsvaror och matvaror samt upplagning och servering för gäster i olika sammanhang.